Мравките не влизат в типичната графа на вредителите и няма как да бъдат наречени така. Но веднъж научили пътя към дома ви, ще установите, че могат да бъдат същинска напаст. Ние от Pesthelp.eu можем да ви помогнем да се отървете от досадните си гости и всичко това ще бъде извършено не само бързо и компетентно, но и на ниска цена.

Унищижоване на мравки – как го постигаме

Както вече казахме тези малки насекоми не са истински вредите, но за съжаления няма много ефективни начини за прогонването им и затова се налага избиването им. Унищожаване на мравки се постига по няколко различни начини.

Използваната химия за целта най-общо може да се раздели на гелове, пудри, аерозоли. Специалистите на Pesthelp.eu ще направят оглед на дома ви, за да се установи на първо време от къде минават мравките, за да влязат.

Обикновено става въпрос за малки дупки и процепи, които може да не сте забелязали. Налага се те да бъдат запълнени, но дори и така се наложително да се напръска.

Това се прави с наложени препарати на световни марки, всеки един от които има издадено разрешително от Министерство на здравеопазването. Някои от препаратите убиват мравките на място, което може да ви създаде допълнително неудобство да почиствате дни наред след това.

Други способи за унищожаване на мравки отново включват препарати, които започват да действа едва след като са напуснали дома ви и така насекомите умират в мравуняка си или по пътя към него.

Опасни ли са мравките

За разлика от други насекоми, в обшия случай мравките не пренасят зарази. Но дори и така няма как да не отчетете неудобството на факта, че за тях няма недостъпни места. Така всички храни, които сте оставили на открито могат лесно да станат достояние на насекомите.

А веднъж намерили храна, те няма да се откажат да изминават целия път от нея до мравуняка си. Повечето мравки не хапят хората, но има и такива, които не само, че могат, но и ухапването им е доста болезнено. Ако живеете в къща подрежете клоните на дърветата, които достигат стените и прозорците, за да не улеснявате допълнително животните в това да влязат в дома ви.

Как да изберете ДДД фирма

На първо място трябва да се информирате дали фирмата, на която сте решили да се доверите има всички нужни разрешителни, за да упражнява тази дейност. Всички препарати, които ще бъдат нанесени трябва да имат разрешително за употреба от МЗ, за да сте сигурни, че няма има вредно влияние върху здравето и живота на хора и животни.

Ние от Pesthelp.eu ви обещаваме, че ще използваме максимално ефективни препарати против мравки и в същото време това ще се случи на несравнимо ниски цени. Обадете се и ние ще ви предложим индивидуално решение на всеки проблем, който може да ви притеснява.

4.25 / 12