Ако смятате, че дървениците са тези малки животинки, които няма да как да са попаднали в дома ви, ще ви кажем, че грешите. Това, че мнозина не са наясно с наличието на проблема не означава, че го няма. Ние от Pesthelp.eu ще ви разкажем повече за тези вредители и как можем да ви бъдем полезни в борбата с тях.

Какво представляват дървениците

Те са малки и плоски насекоми, като максималната им дължина е около 0,7 см. Цветът им се променя, в зависимост от възрастта – така може да ви видите в разцветки от бяло до кафяво. Името им не трябва ви подвежда – те не се хранят с дърво, а с пият кръв. Това може да е особено неприятно, особено ако броят им стане по-голям.

Предпочитаното място за обитание на дървениците са матраците, меката мебел, но няма проблем да бъдат намерени на практика навсякъде. Лесно може да разберете, че те са в дома ви, ако намерите следи от кръв по чаршафите или дамаските на мебелите си.

Разпространяват се повече от лесно и без да разберете може да си внесете в дома си, след като се върнете от място, на които вече ги има.

Унищожаване на дървеници – как се решава проблемът

Тези малки вредители са особено трудни за премахване това налага употребата на специални препарати, за да се постигне пълно унищожаване на дървеници. Това се дължи на особености на самите животни, но и на факта, че те обитават трудни за третиране места като матраците. Това налага всички действия да са в правилната последователност и не на последно място да се гарантира, че използваната химия е безопасна за здравето ви.

Преди самото третиране трябва да почистите жилището си, за да махнете колкото се може повече от животните. Следва махане на спалното бельо и килимите, които следва да се изперат на висока температура, за да се убият както животните, така и техните яйца.

Следва пръскането с препарат на цялото жилище, след което се прилага опудряне, одимяване и поставяне на лепливи капани. Важно е през следващите две седмици да не миете с вода, за да може препаратите да подействат. Разрешено е да се мете, но ако искате да има ефект не мийте подовете с вода и препарат.

Как да изберете на кой да се доверите

Няма как да не се колебаете на кой да поверите обеззаразяването на дома си, за да може да премахнете неприятните буболечки - дървеници, хлебарки и други. Pesthelp.eu ви предлага професионални решения за всеки проблем с вредителите в дома, градината, мазето и тавана.

Всички препарати, които използваме са само от най-висок клас, което ще ви гарантира не само ефективно унищожаване на дървеници, но и безопасност за цялото ви семейство.

Ще извършим всяка една дейност по премахването на всички видове вредители не само бързо, но и на ниски цени, които ще обсъдим с вас предварително. Изберете професионалистите и се доверете на фирма с опит и традиции.

4.54 / 24