Плъховете са сред едрите вредители, които могат значително да смутят покоя ви и в същото време да ви изложат на значителен риск от различни заболявания и инфекции.

Тези гризачи се размножават бързо и за съжаление са развили резистентност към повечето масови отрови и така мисията наречена унищожаване на плъхове става изключително трудна за изпълнение.

Защо тези гризачи са толкова опасни

Както вече казахме, те се размножават бързо и неусетно колонията им може да наброи десетки и дори стотици индивиди. Малките бозайници са изключително интелигентни и могат да комуникират и дори да се предупреждават за опасности.

За да си проправят път те копаят дупки е прегризват мебели и всичко, което се изпречи на пътя им. За съжаление плъховете са доста опасни за здравето на човека. Установено е, че пренасят болести като коремен тиф, чума и лептоспироза.

Дори и само при допира на животното до съдовете за хранене или хранителни продукти бактериите се полепват и вие лесно може да се заразите.

Има и не малък риск от това да бъдете ухапани, което на свой ред може да доведе до редица усложнения.

Ние от Pesthelp.eu можем да ви помогнем в борбата с гризачите по един ефективен и работещ начин, за който няма да се наложи да платите прекалено висока цена.

Какво трябва да знаете при унищожаване на плъхове

За разлика от пръскането, което извършваме против насекоми, в този случай се налага коренно различен подход.

Унищожаване на плъхове се прави с отрова, която поставяме в специални  дepaтизaциoнни кутии, разположени на недостъпно за деца и домашни животни и любимци място.

Като допълнителна предпазна мярка, за да се избегне случайното поглъщане отровата има неприятен вкус.

За да се привлекат животните се поставя и атрактант, който да ги накара да се съберат на едно място, а веднъж случило се това те започват да поглъщат отровата.

Ефект от дератизацията може да очаквате в рамките на 5 до 10 дни. Плъховете започват да измират, но ако популацията им е била прекалено голяма може да се наложи процедурата да се повтори след около 2-3 седмици.

Отлични резултати и ниски цени от Pesthelp.eu

Нашата фирма има дългогодишен ДДД опит и това ни позволява да вземем правилното решение, което да доведе до успешното решаване на всеки един от поверените ни случаи.

Цените за всички услуги са може би най-ниските на пазара и това е само едно от нашите предимства.

При всяко посещение на наш служител може да очаквате не само качествена работа, но и внимание и съвети как да процедирате за в бъдеще. Ако се налага повторно посещение ще ви обясним защо и кога точно трябва да се случи това.

4.50 / 12