Хлебарките са неизменна част от живота на хората в блоковете. Тук дори няма значение дали живеете в голяма сграда на 15 етажа или обитавате малка кооперация на три етажа. Ако до този момент сте се опитвали да ги прогоните неуспешно, вероятно правите грешки, които ви спират по пътя към това да постигнете прогонването на черните буболечки. Тук ще ви запознаем с всички видове отрови, които се използват за унищожаване на хлебарки. Ние от Pesthelp.eu ще ви предложим това и повече, за да обитавате чисти и безопасни жилища, в които няма вредители.

Не чакайте, а се запознайте с всички начини за унищожаване на хлебарки

Дори и да не ги виждате, това не означава, че ги няма. Те са активни основно през нощта и това може да е причината да не ги виждате. Но ако забележите следи от наличието им трябва да вземете мерки веднага, за да ги премахнете преди да са се размножили в огромните мащаби, в които може да се случи това.

Наличието на изпражнения, които представляват малки черни точки, по мебелите, стените и подовете са отличен индикатор за това, че в дома ви има хлебарки. Това е не само неприятно, но може да бъде опасно. Хлебарките са изключително подвижни и могат да се движат дори по стените. Така за тях на практика няма недостъпни места и дори и да сте оставили хранителни продукти на масата или на някой плот, те ще бъдат замърсени.

Защо са толкова опасни

Хлебарките обитават канализацията и всички онези места, за които дори и вие сте наясно, че са инкубатори за бактерии и зарази. И докато се разхождат необезпокоявани в дома ви, те разнасят всичко това по подовете, мебелите, спалното бельо и дори играчките на децата ви.

Доказано е, че над 40 различни болести ще причиняват от вредители като хлебарки, дървеници и други. Сред тях можем да споменем салмонела и дизентерия. Дори и при наличието на съвременни средства за лечение, тези състояния продължават да носят риск за здравето на хората и при определени обстоятелства може да се сблъскате с неприятни усложнения.

Какво е важно да знаете

На първо място трябва да сте наясно с това, че не трябва да чакате, а да действате веднага. Препаратите, които ще намерите в магазините няма как да ви помогнат, защото са сред възможно най-масовите и повечето от тях вече не влияят на животните.

Ние от Pesthelp.eu ви предлагаме професионално и компетентно да се преборим трайно с така неприятните хлебарки. Нашите специалисти ще преценят как точно да подходят в зависимост от конкретния случай.

Препаратите, които използваме са на водещите производители в борбата с вредителите и тяхното трайно премахване. Служителите ни ще преценят как да третират всяко едно помещение и няма да остане нито сантиметър необработена площ. Все пак е добре да сте наясно, че това третиране с отрови е препоръчително да се извършва периодично, за да сте сигурни, че няма да се сблъскате никога повече с този проблем и ще постигнете пълно унищожаване на хлебарки във вашия дом.

4.45 / 29