Ако смятате, че нашествията на бълхи са възможни само в райони, в които се оглеждат селскостопански животни, ще ви кажем, че грешите. Бълхите са онези малки вредители, които могат да живеят на практика на всякъде и се пренасят изключително лесно.

Така може да се сблъскате с тях на поляната в някой парк, на площадката на която играе детето ви и на практика на всяко едно място. Съвременните градове са дом на много бездомни животни, които пренасят всевъзможни зарази, като най-често имат както бълхи, така и кърлежи.

Как да разберем, че в дома или градината ни има бълхи

Има стотици видове от тези малки вредители. Те не могат да летят, но скачат доста добре и надалеч и това им дава възможността да се движат безпроблемно. Ухапванията им предизвикват зачервявания и сърбеж. В миналото бълхите са пренасяли чумната бактерия, като все още в различни региони продължават да се регистрират нови случаи на заболели.

Как да изберете качествено унищожаване на бълхи

Когато стане въпрос за борба с вредителите случаите в които може да се справите са пределно малко. Това се дължи на факта, че на първо място е нужно специалист да прецени за какъв тип вредители става въпрос, каква е засегнатата площ и как да се процедира.

В процеса на унищожаване на бълхите е важно да знаете, че освен пръскането с препарати се налага и основно почистване на помещения. Това включва да се изтупат всички мебели, а спалното бельо, завивките и килимите да се изперат.

Препаратите, които ще се използват се преценяват внимателно, за да има максимален ефект. Всяка добра ДДД фирма спазва определени процедури, които гарантират безопасността на обитателите на жилищните площи, домашните им любимци и разбира се здравето на собствените си служители.

Ние от Pesthelp.eu ви гарантираме, че всички препарати, които използваме са одобрени от контролиращите органи. Така ще получите максимална ефективност и нула компромис със здравето ви, както и сигурно унищожаване на бълхи.

Ниски цени и гаранция за качество от Pesthelp.eu

Всяка ДДД фирма трябва да спазва определени стандарти, които да гарантират крайния резултат. Нашата дългогодишна експертиза ни позволява да изберем не само най-доброто решение за всеки конкретен случай, но и да го изпълним на ниска цена.

Не забравяйте, че борбата с вредителите рядко е еднократна. Така може да се наложи периодично да пръскате срещу различни насекоми или дребни гризачи. Нашите служители ще ви разкажат повече за препоръчителните интервали на които трябва да се обработват помещенията и външните площи, за да елиминирате риска от повторна поява.

4.44 / 27